BourjoisRouge Fabuleux Satijn Lippenstift

Bourjois Rouge Fabuleux Satijn Lippenstift
Bourjois Rouge Fabuleux Satijn Lippenstift

Ondervind aan den lijve wat middernacht in Parijs betekent. De satijnen lippenstift Bourjois Fabuleux vervoert je met zijn kleurintensiteit naar de oevers van de Seine. Nergens anders valt er zo’n kleur te zien. De romige, vochtinbrengende en aangename structuur van de lipstick maakt elke glimlach die je iemand schenkt onvergetelijk.

Eigenschappen:

  • intense kleur die lang blijft zitten
  • romige, vochtinbrengende consistentie
  • aangenaam op de lippen
  • makkelijk aan te brengen dankzij de schuin afgesneden punt

Aanbrengen:
Breng de satijnen lippenstift aan van het midden van je lippen naar je mondhoeken toe.

Kenmerken

Tint
rood
Effect
satin

Het Franse merk van decoratieve cosmetica Bourjois werd in 1863 opgericht door de visionair Joseph-Albert Ponsin. De eerste producten betroffen wasachtige make-upstaafjes die uitsluitend bestemd waren voor toneelspelers en die grappige namen als "Jealous" (jaloers) of "Lovesick" (smoorverliefd) droegen.

Tegenwoordig breng Bourjois een breed scala van producten op de markt – mascara, eyeliners, lippenstiften, reinigingsmelk, deodorants, douchegels, parfums en andere - die voornamelijk bestemd zijn voor vrouwen. Toch probeert het merk de oorspronkelijke filosofie vast te houden en zijn klanten topkwaliteit tegen een redelijke prijs aan te bieden.

De cosmetica van Bourjois wordt niet alleen graag gebruikt door professionele visagisten en stylisten, maar ook door vele beroemdheden. Het merk Bourjois is gewild bij iedereen die er mooi wil uitzien, een eigen image wil creëren, creatief is en zich graag wil opmaken.