Klaar om plezier te beleven met uw make-up? Voor de mensen in Parijs is beauty iets wat leuk is en niet een taak. Gebruik de Bourjois producten om de perfecte look te creëren voor uw ogen, lippen, gezicht en nagels, dit allemaal met een vleugje charme uit Parijs. Welcome to the world of true beauty, en geniet vol van het leven!  

volledige text text verbergen

Over het merk Bourjois

Met het merk Bourjois bereik je snel de beroemde Parijse stijl en elegantie, terwijl je toch je individualiteit uitdrukt. De slimme cosmeticaproducten en innovaties maken de dagelijks schoonheidsrituelen van vrouwen eenvoudiger en geven tegelijkertijd ruimte voor je eigen creativiteit.

 

De cosmetica van Bourjois ontstond in 1863 in de Franse kunst- en theaterwereld. Het begon allemaal met de acteur Joseph-Albert Ponsin, die cosmetica voor zijn collega‘s maakte. De belangstelling ontgroeide al snel de toneelplanken en zo werd de cosmetica van Bourjois om de kwaliteit, praktische toepassingsmogelijkheden en het elegante design beroemd over heel Parijs.

Ook nu borduurt het merk voort op de traditie van producten die gemakkelijk en fijn in het gebruik zijn. De mascara van Bourjois dramatiseert je look en de Bourjois Healthy Mix verheldert je gezicht wanneer je maar wilt. Het merk is immers al lang niet meer alleen met Françaises verboden, maar met alle vrouwen ter wereld.

volledige text text verbergen

Meest verkochte