Bourjois Loose Powder Losse Poeder voor Vrouwen

Bourjois Loose Powder Losse Poeder  voor Vrouwen
Bourjois Loose Powder Losse Poeder  voor Vrouwen
Gratis verzending
Tint 02 Rosy 32 gr
11,40

Code: BOU1339 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 16-6-2021
Afhaallocaties
woensdag 16-6-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 15-6-2021

Beschrijving Bourjois Loose Powder
Kenmerken

Het losse poeder Bourjois fixeert je foundation perfect, laat je huid er fluweelzacht uit zien en zorgt dat die urenlang mat blijft.

Eigenschappen:

  • fixeert je foundation perfect zonder je huid te belasten
  • de minerale textuur vloeit perfect samen met de huid
  • zorgt voor een fluweelzachte look
  • beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf
  • de matterende samenstelling voorkomt glimmen van de huid gedurende enkele uren

Aanbrengen:
Breng het poeder met een grote kwast aan op je gezicht nadat je je foundation hebt aangebracht. Je kunt het matterende poeder ook lokaal aanbrengen op plekken die de neiging hebben om te glimmen, zoals je voorhoofd, neus en kin.

Kenmerken

Make-up tint
medium

Over het merk Bourjois

Het Franse merk van decoratieve cosmetica Bourjois werd in 1863 opgericht door de visionair Joseph-Albert Ponsin. De eerste producten betroffen wasachtige make-upstaafjes die uitsluitend bestemd waren voor toneelspelers en die grappige namen als "Jealous" (jaloers) of "Lovesick" (smoorverliefd) droegen.

Tegenwoordig breng Bourjois een breed scala van producten op de markt – mascara, eyeliners, lippenstiften, reinigingsmelk, deodorants, douchegels, parfums en andere - die voornamelijk bestemd zijn voor vrouwen. Toch probeert het merk de oorspronkelijke filosofie vast te houden en zijn klanten topkwaliteit tegen een redelijke prijs aan te bieden.

De cosmetica van Bourjois wordt niet alleen graag gebruikt door professionele visagisten en stylisten, maar ook door vele beroemdheden. Het merk Bourjois is gewild bij iedereen die er mooi wil uitzien, een eigen image wil creëren, creatief is en zich graag wil opmaken.

Review Bourjois Loose Powder