Biotherm Lait Corporel

Cosmetica Set II.

Biotherm Lait Corporel Cosmetica Set  II.
Biotherm Lait Corporel Cosmetica Set  II.
9,90

Code: BIO05212 | Meer dan 5 st. in voorraad

Set bevat: Lait Corporel Hydrating Body Lotion 100 ml + Lait de Douche Cleansing Shower Milk with Citrus Essences 75 ml

1
PostNL
vrijdag 26-7-2019
UPS Air Mail
Niet toegestaan
Biotherm Lait Corporel
| 9,90

Kenmerken

Huidtype
normale huid
Set variant
Cosmetica Set

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.