Ga naar hoofdcontent

BIOTHERM

Biotherm

Het merk Biotherm laat zich inspireren door de kracht van thermale bronnen vol mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van dit merk is met name gebaseerd op het feit dat water het element is dat aan het begin van alle leven staat.

De werking van de natuurlijke bron in de Pyreneeën was al eeuwenlang bekend. Sommigen waren ervan overtuigd dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren 50 van de vorige eeuw nam men opeens aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof waar en onderzoek door Dr. Josef Jullien toonde de bijzondere eigenschappen ervan aan. Dr. Jullien combineerde zijn bevindingen met de ervaring van de schoonheidsspecialiste Janine Marissal en samen richtten ze vervolgens het merk Biotherm op.

Het water is door zijn unieke biologische kenmerken in optimale harmonie met de menselijke huid en heeft daarmee het vermogen hem te regenereren en te beschermen. Vandaag de dag is Biotherm een van de producenten van huidverzorgingsproducten van topkwaliteit, maar het merk omvat ook frisse en bekoorlijke geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kunt Biotherm proberen.

volledige text text verbergen