Keratine stijltang

Keratine stijltang
Filter
Prijs

tot

Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   1

Verlang je naar volmaakt steil en gezond haar met een natuurlijke glans? Probeer eens een stijltang met keratine, die je haar niet alleen volmaakt steil maakt en het oppervlak ervan gladstrijkt, maar het tegelijk voedt en beschermt tegen pluizen.

Een keratine stijltang heeft verwarmingsplaten met keratine in, die de haarstructuur tijdens de warmtestyling beschermt tegen beschadiging en uitdroging. Zo blijft je haar gezonder, glanzender en stralender.

Voordelen van een stijltang met keratine

  • Maakt het haar steil en geeft het vorm op een milde manier.
  • Voorkomt statische geladenheid en pluizen van het haar.
  • Voorkomt uitdroging en haarbreuk.
  • Doet het haar glanzen.
  • Creëert een beschermende barrière rond de haarvezels.

Hoe gebruik je een stijltang met keratine?

Er iets niets moeilijks aan het gebruik van een keratine stijltang. Leg een haarlok tussen de platen, knijp de handvaten dicht en ga over de lok van de wortels tot de punten. Ga zo verder totdat je het gewenste kapsel bereikt hebt – net als met een klassieke stijltang.

Wat is keratine en hoe werkt het?

Keratine wordt vaak een wondermiddel genoemd. Het is in feite een lichaamseigen proteïne die een fundamenteel deel van het haar uitmaakt – tot wel 95%. Het beïnvloedt de kracht, stevigheid en algemene kwaliteit van het haar. Een tekort kan aangevuld worden met een shampoo, spray of andere haarcosmetica met keratine, of door het gebruik van een keratine stijltang.

Kies voor een kwaliteitsvolle stijltang met keratine van Rowenta, Remington of BaByliss PRO, of voor de stijltang voor de applicatie van Braziliaanse keratine Brazil Keratin Iron Repair, die je haar een net zo mooie glans geeft als in de reclame op de televisie.