Arganolie

Arganolie wordt terecht vloeibaar of Marokkaans goud genoemd. Niet alleen omdat hij zeer zeldzaam is, maar ook vanwege zijn gunstige effecten op huid, haar en nagels.

Hij heeft een hoog gehalte aan vitamine E, essentiële vetzuren en antioxiderende tocoferolen. Wat is het effect van Arganolie?

Arganolie voor de huid

Arganolie werkt op het gezicht als een wonderbaarlijk elixer. Hij voedt en hydrateert de huid, geeft het zijn elasticiteit terug en maakt rimpels glad. Hij vermindert de vorming van overtollig huidvet en behandelt acne, eczeem en brandwonden.

Arganolie voor haar

Arganolie geeft het haar zijn glans, kracht en flexibiliteit terug. Hij voedt de wortels, kalmeert de hoofdhuid en geneest de gerafelde uiteinden.

Gebruik van arganolie

Het is voldoende om een paar druppels olie op de huid en de huid van het hele lichaam aan te brengen en zachtjes in te masseren. De olie wordt snel opgenomen en laat geen vette film achter. Breng bij gebruik op het haar een voldoende hoeveelheid olie aan op natgemaakt haar, wikkel jouw haar minstens een uur in een handdoek en was de olie dan met een shampoo uit.

Bij notino.nl bieden wij bio-arganolie van Saloos, Dr. Feelgood, Soaphoria en anderen aan. Ervaar ook de gunstige effecten van arganolie!