BaByliss9450E Cosmetische Spiegel

BaByliss 9450E Cosmetische Spiegel
BaByliss 9450E Cosmetische Spiegel
Cosmetische Spiegel

Code: BBS02538 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Geniet van shoppen en krijg de 10% korting op alle parfums en cosmetische producten met de code notino. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Beschrijving BaByliss 9450E

Een praktisch cosmetisch spiegeltje BaByliss 9450E helpt je om altijd overal mooi en opgemaakt te blijven!

Kenmerken:

  • bevat 2 spiegels - een klassieke en een vergrotende spiegel
  • modieus design
  • kwaliteit van de uitvoering
  • helpt de perfecte look van je make-up te controleren

Hoe te gebruiken:
Gebruik op elk gewenst moment als dat nodig is voor de aanpassing van het uiterlijk of de controle van je make-up.

Over het merk BaByliss

Het merk BaByliss is de belichaming van de professionele haarverzorging. Het merk ontstond in de pulserende periode van de jaren zestig van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de stad waar je de spannendste ogenblikken van de mode kon meemaken.

Niet ver van de Eiffeltoren werkte coiffeur René Lelièvre vol overgave aan zijn idee en juist in zijn studio ontstond de eerste haartang. Het succes liet niet lang op zich wachten en het revolutionaire instrument werd een hit. Zo werd het merk Babyliss geboren.

In de loop der jaren werd Babyliss een van de marktleiders op het gebied van de haarverzorging en ook het meest verkochte merk op de Europese markt in de categorie haartangen. De apparatuur van Babyliss voor schoonheid en verzorging wordt tegenwoordig zowel thuis als in kapsalons gebruikt en dat in meer dan 60 landen.

Review BaByliss 9450E