BaByliss7256PE Multi Steel Trimmer voor Heel Lichaam

BaByliss 7256PE Multi Steel Trimmer voor Heel Lichaam
BaByliss 7256PE Multi Steel Trimmer voor Heel Lichaam
Trimmer voor Heel Lichaam
43,40

Code: BBS02446 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 2-11-2021
Afhaallocaties
dinsdag 2-11-2021
UPS Air Mail
Not allowed

Beschrijving BaByliss 7256PE Multi Steel
Kenmerken

Met het apparaat BaByliss 7256PE Multi Steel kun je je uiterlijk constant onder controle houden. Het gemakkelijke gebruik maakt er een ideaal hulpje van voor eenvoudige aanpassingen van de styling.

Kenmerken:

  • verwijderbare opzetstukken
  • accubedrijf
  • instelling van de snijlengte
  • knipt betrouwbaar haar en baard
  • eenvoudige maatregel voor ongewenste haartjes

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Soort aansluiting
Accu

Over het merk BaByliss

Het merk BaByliss is de belichaming van de professionele haarverzorging. Het merk ontstond in de pulserende periode van de jaren zestig van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de stad waar je de spannendste ogenblikken van de mode kon meemaken.

Niet ver van de Eiffeltoren werkte coiffeur René Lelièvre vol overgave aan zijn idee en juist in zijn studio ontstond de eerste haartang. Het succes liet niet lang op zich wachten en het revolutionaire instrument werd een hit. Zo werd het merk Babyliss geboren.

In de loop der jaren werd Babyliss een van de marktleiders op het gebied van de haarverzorging en ook het meest verkochte merk op de Europese markt in de categorie haartangen. De apparatuur van Babyliss voor schoonheid en verzorging wordt tegenwoordig zowel thuis als in kapsalons gebruikt en dat in meer dan 60 landen.

Review BaByliss 7256PE Multi Steel