Baardtrimmer en haarconditionering

Filter
Prijs

tot

Soort aansluiting
Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   6
  •   1
  •   1
Meest verkocht

Houd de juiste lengte en de vorm van je stoppels aan! De moderne baardtrimmer verschaft je allerlei gemakkelijk verstelbare opzetstukken voor om alle details van je baard aan te kunnen passen.

Je baard bijknippen is nog nooit zo simpel geweest!

In ons aanbod vind je ook een baardtrimmer met stofzuiger, zodat je niet bang hoeft te zijn voor rommel in je badkamer, of een baardtrimmer met lasergeleiding, waarmee je je baard kunt bijwerken met laserprecisie. Maar er is meer! Wij bieden een 2 in 1-haar- en baardtrimmer aan om je baard en je kapsel eenvoudig bij te kunnen werken!

Maak een einde aan lelijk vormgegeven baarden, ongekapt haar en haren in jouw neus! Het bijwerken van jouw baard, haar en neusharen was nog nooit zo eenvoudig. Kies een moderne baardtrimmer of een elektrisch scheerapparaat met een aantal geavanceerde functies en zorg voor een getrimde baard en een perfect kapsel als bij de kapper!

Wij bieden batterij-, elektrische en accumulatortrimmers en elektrische apparaten voor mannen. Bij ons vindt u ook een hoogwaardige neusharentrimmer en multifunctionele trimmers met een reeks omwisselbare opzetstukken die tegelijkertijd geschikt zijn voor het verzorgen van haar, baard en neusharen.

Op notino.nl vind je uitsluitend trimmers van betrouwbare merken als Braun, Philips, Babyliss of Gillette. Kies het beste voor jezelf uit en begin met goede moed aan het bijwerken van je baard.