BaByliss PRORapido BAB7000IE Haarföhn

BaByliss PRO Rapido BAB7000IE Haarföhn
BaByliss PRO Rapido BAB7000IE Haarföhn

Code: BBL02970 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Gebruik de code 15hair in het winkelmandje en je hebt de 15% korting op haarvezorgingsproducten. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Beschrijving BaByliss PRO Rapido BAB7000IE
Kenmerken

De haardroger BaByliss PRO Rapido BAB7000IE helpt je snel en effectief je haar te drogen en helpt je een groter haarvolume te bereiken.

Kenmerken:

  • een diffuser inbegrepen
  • afneembaar rooster aan de achterzijde voor eenvoudige reiniging
  • klein gewicht, ergonomische vorm
  • mogelijkheid om temperatuur te regelen
  • met snelheidsregulering

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Gedetailleerde instructies

Instructies vind je HIER

Kenmerken

Soort aansluiting
Netstroom

Over het merk BaByliss PRO

Het merk BaByliss, dat het idee van professionele haarverzorgingsproducten belichaamt, werd opgericht in de wilde jaren '60 van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de plaats waar de hoogtepunten in de mode plaatsvonden.

In de buurt van de Eiffeltoren werkte kapper René Leliévre ijverig aan zijn ideeën en in zijn studio werd de eerste elektrische krultang geconstrueerd. Het succes bleef niet lang op zich wachten en het revolutionaire product werd al snel in elke kapsalon gebruikt. Het merk BaByliss was geboren en werd immens populair.

In de loop der jaren werd BaByliss als onderdeel van het concern Conair een van de wereldleiders op de markt markt in de haarverzorging, evenals het best verkopende merk in Europa in de categorie stijltangen.

Review BaByliss PRO Rapido BAB7000IE