Victoria's Secret PINK Chill Palm

Bodyspray voor Vrouwen 250 ml

Victoria's Secret PINK Chill Palm Bodyspray  voor Vrouwen  250 ml
Victoria's Secret PINK Chill Palm Bodyspray  voor Vrouwen  250 ml
Victoria's Secret PINK Chill Palm Bodyspray  voor Vrouwen  250 ml
250 ml
15,40

Code: VIS1292 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 25-4-2019
Victoria's Secret PINK Chill Palm
250 ml | 15,40

Beschrijving van het parfum Victoria's Secret PINK Chill Palm

De lichaamsspray Victoria's Secret PINK Chill Palm is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde collectie. Laat de huid heerlijk geurend achter, waardoor hij je op elk moment van de dag een nieuwe portie energie en zelfbewustzijn geeft.

Over het merk Victoria's Secret

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.

Beoordeling Victoria's Secret PINK Chill Palm

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!