Ga naar hoofdcontent

Victoria's Secret

Over het merk Victoria's Secret

Verander een verleidelijk engeltje dat iedereen nakijkt. De cosmetica van Victoria's Secret zijn gewoon betoverend, of je nu je tederheid wil benadrukken, je sensualiteit wil doen uitkomen of licht geraffineerd wil overkomen.

 

Het merk Victoria's Secret wordt meestal gelinkt aan het luxueuze ondergoed dat het merk al sinds 1977 op de markt brengt. Vandaag is het echter ook bekend dankzij zijn cosmetica, die gecreëerd worden in samenwerking met vele bekende namen uit de parfumwereld, en meer dan één originele Victoria's Secret parfum heeft al het hart van vele vrouwen overal ter wereld veroverd.

De Victoria’s Secret body mist is te koop in vele varianten. Of je nu zin hebt in een zoete of bloemige geur of bijvoorbeeld de geur van exotisch fruit... Ook de populaire eau de parfum Victoria’s Secret Bombshell hult je in een unieke geurwolk. Een sensuele geur die een streling voor de geest is en jouw natuurlijk sex-appeal onderstreept. Of verlang je naar de onmiskenbare geur van kokos? Dan is Victoria’s Secret Coconut Passion iets voor jou; behalve een body spray vind je ook de harmoniserende douche gel of body milk.

volledige text text verbergen