Victoria's SecretRomantic Body Spray voor Vrouwen

Victoria's Secret Romantic Body Spray  voor Vrouwen
Victoria's Secret Romantic Body Spray  voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
22,90

Je bespaart 32%
250 ml
15,50

Op voorraad | Code: VIS0860

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
maandag 6-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 4-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 3-12-2021

Hul je in een verleidelijk aura dat ongetwijfeld jouw prins op het witte paard aantrekt. De bodyspray voor vrouwen Victoria’s Secret Romantic vult met zijn bekoorlijke, bloemige geur perfect jouw natuurlijke schoonheid aan. Geniet van elk moment met liefde in je hart.

  • passioneel, bloemig aroma
  • trekt de aandacht van elke man in de omgeving
  • verfrist je heerlijk op om het even welk moment

Samenstelling van de geur
Deze geurcompositie is een volmaakt harmonieuze ontmoeting van tedere roos en fresia met sensuele muskus. De compositie doet heel vrouwelijk aan en maakt tegelijk een frisse indruk die werkelijk elk moment nog aangenamer maakt. De Victoria’s Secret Romantic mist wordt liefde op het eerste ruiken!

Samenstelling

Geursoort
bloemig

Het merk Victoria's Secret werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse zakenman Roy Raymond. Roy concludeerde dat de meeste mensen het zouden waarderen als ze voor hun partner lingerie konden kopen in een gespecialiseerde winkel. De belangstelling overtrof al zijn verwachtingen – binnen een jaar moest hij drie nieuwe filialen openen. Tegenwoordig verkoopt Victoria's Secret niet alleen luxe kleding, maar ook eersteklas cosmetica. Maar vooral haar parfums hebben een enorm succes.

Victoria's Secret is trots op het feit dat alleen de beroemdste supermodellen als Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Naomi Campbell voor haar werken. Niet minder "kieskeurig" is ze ook in het geval van haar parfums – bij het ontwerp van de parfums van Victoria's Secret waren Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals en andere grote namen op dit gebied betrokken.Het merk Victoria's Secret zal iedereen boeien die sexy wil zijn en houdt van zinnelijke, tere en geraffineerde geuren.