Valentino Uomo Intense Eau de Parfum voor Mannen

Valentino Uomo Intense Eau de Parfum voor Mannen
Valentino Uomo Intense Eau de Parfum voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
69,90

Je bespaart 21%
50 ml
54,90

Code: VAL0297 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Valentino Uomo Intense
Samenstelling

Mannelijk, charismatisch en onvergetelijk – net als jij. Dat is eau de parfum voor mannen Valentino Uomo Intense die je persoonlijkheid perfect onderstreept. Welke uitdaging je ook te wachten staat, deze intense geur geeft je altijd het broodnodige zelfvertrouwen.

  • ledergeur
  • voor de moderne man
  • ideaal voor koudere dagen en 's avonds

Samenstelling van de geur
De geurcompositie opent met sappige mandarijn en bedwelmende scharlei. Vervolgens ruik je iris en exotische tonkabonen. De basisnoten zijn opgebouwd door de heerlijke vanille en mannelijk leer.

Verhaal van de geur
Valentino Uomo Intense werd gelanceerd in 2016. Haar energieke geurcompositie is een weerspiegeling van een moderne man met een sterke persoonlijkheid en een vaste levenshouding. He flesje roept zijn onbedwingbare wil en verlangen op om alle obstakels van de wereld te overwinnen. Met eau de parfum Valentino word jij de winnaar van alle persoonlijke gevechten!

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Salie , Mandarijn-Sinaasappel Aroma
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Iris, Tonkaboon
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Leer
Geursoort
leder

Review Valentino Uomo Intense