Parfums De Marly Galloway Royal Essence

Eau de Parfum Unisex 75 ml

Parfums De Marly Galloway Royal Essence Eau de Parfum Unisex 75 ml
75 ml
144,00

Code: PDM0086 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 24-5-2019
Parfums De Marly Galloway Royal Essence
75 ml | 144,00

Beschrijving van het parfum Parfums De Marly Galloway Royal Essence

Parfums De Marly Galloway Royal Essence Eau de Parfum is bestemd voor iedereen die van luxe houdt en ingrediënten van topkwaliteit waarderen, waaruit deze frisse geur is samengesteld.

  • aromatische geur
  • uniseks geur – voor mannen en voor vrouwen
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Topnoten
Citrusvruchten, Peper
Hartnoten
Sinaasappelbloesem
Basisnoten
Amber, Muskus
Geursoort
aromatisch, citrus

Over het merk Parfums De Marly

De luxe nicheparfums van Parfums de Marly zijn geïnspireerd door de tijd van Lodewijk XV, die bekend stond om zijn grote passie voor parfums. Hij hield vooral van extravagante parfums met een rijke samenstelling en een bijzondere intensiteit. Hij verlangde elke dag een andere geur in zijn kamer, en ook zijn geurende fonteinen zijn beroemd geworden.

Parfums de Marly doen herinneren aan de rijke recepties en uitbundige feestelijkheden, die op het Château de Marly plaatsvonden voor het genoegen van de leden van het Koninklijk Hof en buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders. Behalve een herleving van het eerlijke ambacht van parfumeur, brengt het merk Parfums de Marly ook een hommage aan de prestigieuze paardenrennen. Daarvan was Lodewijk XV een vurig bewonderaar. Elk van de geuren draagt de naam en het karakter van een van de zeldzame paardenrassen die aan het Franse hof verschenen. Zo kunt u bijvoorbeeld de geur opsnuiven van Parfums de Marly Herod, Oajan of Pegasus.

Elk parfum van Parfums de Marly verbergt de bekoring van de Franse geschiedenis. Dompel je onder in de rijke essenties van de fijnste grondstoffen die in de 18e eeuw, het gouden tijdperk van de parfumerie werden toegepast.

Beoordeling Parfums De Marly Galloway Royal Essence

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!