Lalique Encre Noire for Meneau de toilette voor Mannen

3×
Lalique Encre Noire for Men eau de toilette voor Mannen
Lalique Encre Noire for Men eau de toilette voor Mannen
Actie
94,00

Je bespaart 77%
100 ml
22,00

Code: LAL0017 | Op voorraad
1
PostNL
zaterdag 23-11-2019
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 22-11-2019

Beschrijving van het parfum Lalique Encre Noire for Men

Lalique Encre Noire for Men Eau de Toilette is een perfecte moderne geur die je een onmiskenbaar charisma zal geven en je in staat stelt om je doelen gemakkelijk te bereiken.

  • aromatische geur
  • houtachtige geur
  • voor de moderne gentleman
  • voor de gehele dag

Samenstelling

Topnoten
Vetiver , Cipres
Hartnoten
Haïtiaanse vetiver
Basisnoten
Muskus , Kasjmier Hout
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Lalique

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.