Lalique Encre NoireEau de Toilette voor Mannen

7×
Lalique Encre Noire Eau de Toilette voor Mannen
Lalique Encre Noire Eau de Toilette voor Mannen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
94,00

Je bespaart 73%
100 ml
25,00

Code: LAL0017 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Profiteer van gratis verzending op alle bestellingen.
PostNL
vrijdag 30-10-2020
Persoonlijk ophalen
vrijdag 30-10-2020
UPS Air Mail
donderdag 29-10-2020

Beschrijving van het parfum Lalique Encre Noire
Samenstelling

Verfijnde mannelijkheid, geheimzinnigheid, een klassieker in een moderne interpretatie. Dat zijn niet alleen associaties die de eau de toilette voor mannen Lalique Encre Noire for Men oproept - deze beschrijving verwijst vooral naar de geurcompositie die een ode is aan hout en tegelijk een fascinerende geur voor de echte man.

  • aromatische, houtachtige geur
  • geschikt voor ‘s avonds, maar ook om tijdens de wintermaanden overdag te dragen
  • auteur van de geur is Nathalie Lorson

Samenstelling van de geur
De eerste noten van de houtachtige geurcompositie behoren toe aan de frisse akkoorden van cipres, terwijl vetiver een snufje mysterie toevoegt. De Haïtiaanse en Bourbon vetiver vullen met hun verwarmende noten het hart van de geurcompositie, voordat de basisnoten op de voorgrond treden, die geleidelijk aan en vanuit de achtergrond worden uitgespeeld door kasjmier-hout en muskus.

Het verhaal van de geur
Encre Noire for Men belichaamt alles wat zo typisch voor de esthetiek van het merk Lalique. In de geur worden luxe materialen verenigd met het technische meesterschap van de glasmakers die aan het ontstaan van deze geur hebben meegewerkt. Inspiratie voor de flacon werd de inktpot “Biches”, in 1913 gecreëerd door René Lalique.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Vetiver , Cipres
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Haïtiaanse vetiver, bourbon vetiver
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Kasjmier Hout
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Wij schreven over Lalique Encre Noire
Artikelen

Over het merk Lalique

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.

Review Lalique Encre Noire7