NOVELLISTASilk Destiny Eau de Parfum voor Vrouwen

NOVELLISTA Silk Destiny Eau de Parfum voor Vrouwen
NOVELLISTA Silk Destiny Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
75 ml
85,00

Op voorraad | Code: NVL04276
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Maak je de kunst van het charmeren eigen. De eau de parfum NOVELLISTA SILK DESTINY verheft je elegantie naar een nieuw niveau en vestigt met zijn stralende geurcompositie de aandacht op je karaktertrekken die jou absoluut onweerstaanbaar maken.

  • chypregeur voor vrouwen met bloemige noten
  • benadrukt de elegantie van wie hem draagt
  • gecreëerd door de Franse parfumeuse Marie Huguenot

Samenstelling van de geur
Buitengewoon aantrekkelijk zijn meteen de topnoten al, bestaande uit delicieuze mandarijn, sappige peer en een snufje roze peper. Daarna voeren diepe jasmijn en roos je mee op een sensuele, elegante golf. De zoetig-houtachtige Indonesische patchoeli hult je vervolgens in een geur die even zacht is als een zijden sluier. De combinatie van subtiele, exotische elemi met zachte balsemieke amber en sandelhout sluit hier naadloos op aan.

Inspiratie voor de geur: Madame Chrysanthème
De meeslepende roman Madame Chrysanthème van de Franse schrijver Pierre Loti vormde niet alleen de inspiratie voor de bekende opera van Puccini, Madame Butterfly, maar inspireerde ook een hedendaagse parfumeur tot de creatie van de geur NOVELLISTA SILK DESTINY. Het boek is geschreven als een impressionistisch dagboek dat de liefdesrelatie beschrijft van een Franse marine-officier met Kiku (Chrysanthème) – een “tijdelijke” bruid en geisha in het Japanse Nagasaki. Hun romantische levenslot creëert de ruimte voor intieme contemplatie over het exotische en het zachte temperament van de Japanse cultuur en waardigheid.

De verleiding, erotiek en betovering waarover in het boek verteld wordt, is het aura waarin de drager van deze geur gehuld wordt. De uitzonderlijkheid en grote bestendigheid van deze bloemig-poederachtige eau de parfum schuilt in de hoge concentratie van essentiële en etherische oliën en andere kostbare natuurlijke ingrediënten.

Verzamel alle exclusieve NOVELLISTA geuren
Spreekt deze geur je aan? Loop dan ook andere parfums van het merk NOVELLISTA niet mis. Gerenommeerde parfumeurs uit het Franse Grasse hebben in totaal 10 unieke geurcomposities samengesteld die geïnspireerd zijn op literaire klassiekers van wereldniveau. Zo heb je voor elk moment van het leven altijd een gepaste geur die elke belevenis nieuw en ongewoon maakt. Jouw parfum, jouw verhaal.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn , Peer , Roze Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Patchuli , Roos , Sambac Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Amber , Elemi
Geursoort
bloemig, cypre