Paco Rabanne Lady MillionEau de Parfum voor Vrouwen

2×
Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum voor Vrouwen
Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
105,00

Je bespaart 38%
80 ml
65,00

Code: PAR0015 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 5-10-2020
Persoonlijk ophalen
maandag 5-10-2020
UPS Air Mail
maandag 5-10-2020

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Lady Million
Samenstelling

Het spelen met vuur is toegestaan! Laat je verleiden door deze avontuurlijke regel waarmee de eau de parfum oor vrouwen Paco Rabanne Lady Million je toespreekt. Deze verleidelijke, sensuele en zeer verslavende geur steunt elke klein beetje brutale vrouw in het idee dat alles waar naar ze moet luisteren zijn zijn fantasieën.

  • zoetere bloemige geur met frisse en houtige tonen
  • voor dominanten vrouwen met vurig karakter
  • geur voor koudere dagen en uitzonderlijke gelegenheden

Samenstelling van de geur
Paco Rabanne Lady Million is een buitengewoon verleidelijke en charmante geur. Het aroma van witte bloem-nectar gedomineerd door Arabische jasmijn doordringt de hele geurcompositie. De topnoten zijn aangevuld met een vleugje frambozen en aan het einde wordt de geur versterkt door de verleidelijk zoete essentie van crème-honing. De pure tonen van patchoeli en amber vormen de sensuele basis.

Het verhaal van de geur
De eau de parfum voor vrouwen Lady Million is uitgebracht twee jaar na de herenversie Paco Rabanne 1 Million. De geur is ook geïnspireerd door goud en rijkdom en is ontworpen door vier designers – Flipo, Piquet, Ropion en Jovanovic. De thematische flacon heeft de vorm van een diamant die als enige kan "concurreren" met de gouden steen van geur voor mannen en zo elkaar perfect aanvullen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Neroli , Framboos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Afrikaanse Oranjebloesem , Gardenia , Echte Arabische Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Witte Honing, Patchuli , Amber
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne Lady Million2