Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette voor Mannen

6×
Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette voor Mannen
Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette voor Mannen
Actie
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
125,00

Je bespaart 36%
200 ml
80,00

Code: PAR0003 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne 1 Million
Samenstelling

Verander een doordeweekse dag in een ongewone belevenis. De onmiskenbare eau de toilette voor mannen Paco Rabanne 1 Million verbergt een combinatie van een luxe, harmonie en een actieve levensstijl. Hij is als op maat gemaakt voor de succesvolle, ambitieuze man die weet wat hij wil en niet bang is om erachteraan te gaan.

Ga de toekomst tegemoet in het licht van gouden weerkaatsingen en een charismatische geur.

  • houtachtig-gekruide geur
  • voor de doelbewuste man
  • geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
Als eerste laten de noten van sappige mandarijn en frisse munt van zich horen. Vervolgens worden je zintuigen bedwelmd door verwarmende kaneel en bloemakkoorden van betoverende roos. Voor een volmaakt zintuiglijke belevenis zorgen de basisnoten van de geur in de vorm van sensuele amber en mannelijk leder.

Het verhaal van de geur
De eau de toilette voor mannen Paco Rabanne 1 Million werd gelanceerd in 2008. Vandaag is het ongetwijfeld het bekendste werk van het merk en in de parfumwereld hoort hij bij de legendes. De geurcompositie stelt de levensreis voor van een succesvolle, ambitieuze man die precies weet wat hij van het leven wil en alles doet om zijn wensen te vervullen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn , Munt
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Kaneel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Leer, Amber
Geursoort
specerijen, houtachtig

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne 1 Million6