Ga naar hoofdcontent

Parfums en cosmetica met gravure

Wat voor tekst kan je laten graveren?

De naam, voorletters, geboortedatum van een kind, een verjaardagswens, een uiting van liefde of zelfs een huwelijksaanzoek. De tekst laten we aan jou over. Je wordt alleen beperkt door je eigen fantasie en het maximale aantal tekens.

Hoe bestel je een gravure?

Kies een schoonheidsproduct of parfum dat geschikt is voor gravure. Vink op de pagina van het product de mogelijkheid “Graveren van je eigen tekst“ aan. Schrijf je tekst in het vakje en klik op OK. Daarna hoef je alleen nog je bestelling af te ronden en je te verheugen op een gepersonaliseerde parfum of cosmetica met een opdracht.

Hoeveel kost een gravure?

Je eigen tekst laten graveren kost € 3,70. Voor dit bedrag ontvang je een origineel, gepersonaliseerd geschenk dat de ontvanger gegarandeerd plezier doet.

Wordt de levertermijn verlengd?

Het graveren kan de levertermijn met 1 dag verlengen. Maar meestal lukt het ons om de bestelling te bezorgen zonder vertraging.
Notino behoudt zich het recht voor om het graveren te weigeren indien de tekst aanstootgevend is en de gevoelens van derden zou kunnen kwetsen, of in het geval van om het even welke tekst die niet in overeenstemming is met de ethische en sociale normen.