ArmafClub de Nuit Man Intense Eau de Toilette voor Mannen

2×
Armaf Club de Nuit Man Intense Eau de Toilette voor Mannen
Armaf Club de Nuit Man Intense Eau de Toilette voor Mannen
105 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: ARF0011

Laat je mannelijkheid provoceren. Eau de toilette voor mannen Armaf Club de Nuit Man Intense bevat de essentie ervan en kan ook van jou zijn. De klassieke akkoorden zijn in deze geur aangevuld door interessante bloemige en fruitige tonen die de drager garanderen dat hij in elke situatie de aandacht trekt.

  • houtachtige, kruidige geur met een vleugje fruit
  • voor mannen van elke leeftijdscategorie
  • geschikt om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
De topnoten verfrissen je met citroen en bergamot in combinatie met buitengewone ananas en zwarte bessen. Vervolgens ruik je aromatische en bedwelmende jasmijn met zachte roos en berken. De basisnoten zijn opgebouwd van zoet verwarmende vanille aangevuld met muskus, amber en patchoeli.

Verhaal van de geur
Armaf Club de Nuit Man Intense is erg populair bij mannen sinds 2014 toen de geur op de markt is gebracht. De geur wordt wereldwijd beschreven als een alternatieve versie van het luxe parfum Creed Aventus.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen , Bergamot , Appel , Ananas , Zwarte Aalbessen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Berk , Roos , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ambergris, Patchuli , Muskus , Vanille
Geursoort
specerijen, houtachtig