DKNYBe Delicious Eau de Parfum voor Vrouwen

7×
DKNY Be Delicious Eau de Parfum voor Vrouwen
DKNY Be Delicious Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
96,00

Je bespaart 44%
100 ml
53,35

Op voorraad | Code: DKN0021
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Ervaar de sfeer van de stad die nooit slaapt. DKNY Be Delicious is een energieke eau de parfum geïnspireerd op de lifestyle van New York. De combinatie van welgekozen ingrediënten roept gevoelens op van onschuld, onweerstaanbaarheid en mysterie.

  • een frisse fruitig-bloemige geur
  • voor sterke, innemende vrouwen van elke leeftijd
  • vooral geschikt voor lente en zomer

Samenstelling van de geur
De geur DKNY Be Delicious opent met frisse noten van komkommer en grapefruit die zich verenigen met tedere magnolia. De hartnoten van de geur behoren toe aan appel, omringd door een subtiel bloemenaroma. In de basisnoten van de geur wordt de hoofdrol gespeeld door betoverende witte amber.

Verhaal van de geur
De geur van de beroemde ontwerpster Donna Karan roept een sfeer op van een New Yorkse nacht vol energie, opwinding en lichtheid. Bijzonder fascinerend en onweerstaanbaar is de frisheid van deze eau de parfum, die in jou het verlangen wekt om met volle teugen van het leven te genieten. In Be Delicious schuilen namelijk de emoties van New York City, liefde, levenslust en avontuur. Hij werd gelanceerd in het jaar 2004.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Magnolia , Appel , Komkommer , Grapefruit
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Tuberoos, Roos , Viooltje
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Wiite Amber, Hout Noten
Geursoort
fruitig, bloemig

Modern, zelfzeker, iconisch – zo zou je in drie woorden het merk Donna Karan kunnen beschrijven dat geïnspireerd is op de energie van de New Yorkse grootstad. Gemaakt voor de zelfzekere vrouw die nooit op voorhand weet waar de nieuwe dag haar heen zal leiden. Ontdek de gevarieerde geurenwereld van Donna Karan New York, die gewone, dagelijkse momenten weet om te toveren in uitzonderlijke belevenissen.

Het is niet alleen met mode dat het merk vrouwen over de hele wereld wist te winnen. De geuren van DKNY zijn datgene wat in jou het verlangen oproept om het leven werkelijk voluit te leven. Vandaag wordt de eau de parfum DKNY Be Delicious reeds als iconisch beschouwd – een sappige “appel“ met een frisse, fruitig-bloemige geur die vrouwen van elke leeftijd kan bekoren.

DKNY women is nog een hele reeks betoverende vrouwengeuren. Probeer bijvoorbeeld eens het tedere bloempje DKNY Pure of de eau de parfum DKNY Red Delicious, die opnieuw schuilt in een flacon in de vorm van een appel, maar dit keer met een rode kleur. En omdat vrouwen het fijn vinden dat ook hun mannelijke wederhelft lekker ruikt, kan je ook kiezen uit de collectie van eau de toilettes of eau de colognes voor heren DKNY men.