Paco Rabanne Invictus Aqua (2018)eau de toilette voor Mannen

Paco Rabanne Invictus Aqua (2018) eau de toilette voor Mannen
Paco Rabanne Invictus Aqua (2018) eau de toilette voor Mannen
100 ml
55,90

Code: PAR09991 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 8-6-2020
UPS Air Mail
maandag 8-6-2020

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Invictus Aqua (2018)
Samenstelling

Verfris je lichaam met de eau de toilette voor mannen Paco Rabanne Invictus Aqua, gelanceerd in 2018, en word onoverwinnelijk!

  • frisse houtachtige geur met zeetonen
  • voor alle sportieve mannen
  • ideaal voor dagelijks gebruik

Geursamenstelling
Deze eau de toilette opent met frisse tonen van grapefruit en viooltjesblaadjes die in het hart geleidelijk overgaan in fijne poederachtige tonen van viooltjesbloempjes. Deze worden aangevuld met unieke zee- en houtachtige tonen, vooral met verwarmend palissanderhout. In de krachtige basisnoten vind je amber en amberhout die de frisse combinatie verrijken met een vleugje sensualiteit.

Het geurverhaal
Het parfum Invictus Aqua (2018) van Paco Rabanne symboliseert kracht, dynamiek en onoverwinnelijkheid. Het is een aanvulling op de originele klassieke versie van Invictus en is gemaakt door Nicolas Beaulieu en Juliette Karagueuzoglou.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Grapefruit , viooltjesblad
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Viooltje , Zee Noten , Palissander Rozenhout , Hout Noten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ambergris, Belambra Hout
Geursoort
water noten, houtachtig

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne Invictus Aqua (2018)