Ga naar hoofdcontent

Oud parfum

Betreed de geurwereld met de tint van het Verre Oosten! De oud geuren zijn zoet, gebalanceerd en heel mysterieus. Hun bedwelmende composities creëren een gevoel van originaliteit en luxe. Oud wordt verkregen van 's werelds zeldzaamste bomen die 300 jaar oud zijn. Hun etherische oliën hebben al sinds het begin van de oude beschaving de culturele en religieuze betekenis in de wereld.

 

Ze hebben immense betekenis niet alleen in parfums, maar ze worden ook gebruikt als een hulpmiddel voor spirituele meditatie of om mentale vrede op te wekken.

Eigenschappen van oud geur:

De mystieke geur van de oud is zeer rijk, met akkoorden van muskus, wierook, rook en de aanhoudende tonen van bittere honing en gemalen munt.

Hoe wordt de oud geur verkregen:

De vluchtige etherische olie wordt verkregen uit de zeldzame Aquilaria oftewel Agarwood boom. Op het moment dat het hout van deze boom wordt besmet door een parasitaire schimmel, begint de boom een aangenaam ruikend sap te produceren. Met behulp van de stoomdestillatie wordt uit het sap een zeer gewaardeerde oud olie verkregen die vervolgens enige tijd in vaten wordt gerijpt.

Oud wordt vaak "vloeibaar goud" genoemd, omdat de oud olie van de hoogste kwaliteit meer kost dan goud. Laat je meeslepen door de luxueuze geur van het Verre Oosten en ontdek je oud parfum! Wikkel jezelf in de bedwelmende geur vol luxe. Zoek je favoriete oud geur op notino.nl!

volledige text text verbergen