Zoek populaire parfum sorten met amber geur

Ontdek de wereld van ambergeuren die zelfs de koudste dag van het jaar verwarmt. De combinatie van aardse tonen, zoethout en honing geeft elk parfumbestanddeel een oosters gevoel en je ruikt het op je huid urenlang nadat je het parfum hebt gebruikt. Amber werkt positief op de menselijke geest, verbetert de stemming en kalmeert.

 

Eigenschappen van ambergeur:

De aroma van amber is aards en oosters. Het is een combinatie van de geuren van zoethout, specerijen en honing. Zijn verwarmende en poederachtige tonen geven aan parfums tonen van zoet-zoute tabak. Amber onderstreept andere parfumingrediënten en geeft parfums een langdurige werking.

Hoe wordt de ambergeur verkregen:

Amber(gris) wordt terecht "zeegoud" genoemd. Het is een vaste, wasachtige substantie die zijn oorsprong vindt in het spijsverteringskanaal van de potvis. De uitgestoten stukken drijven in de zee en kunnen aan de kust gevonden worden. De kwaliteit hangt vooral van de leeftijd en soort af. Het is wenselijk dat de Ambergris minstens 20 jaar in de zee verblijft. Echter wordt er Soms ook ambergris van 60 jaar oud gebruikt. Ambergris is een zeer zeldzaam en prijzig product en in de parfumindustrie wordt hij meestal vervangen door zijn synthetische replica.

De ambergeur wordt momenteel geproduceerd uit labdanum hars, tonkabonen of pruimen zaden. Daarnaast wordt soms een vleugje vanille, tabak, amandelen of benzeen toegevoegd om de poederachtige ambertonen na te maken.

Laat je verleiden door de luxe tonen van de amber parfums en gun jezelf een verwarmende streling tijdens de koude dagen. De zoete ambergeur zal je de gedurende de gehele dag begeleiden, en zijn oosterse toon zal de bewondering in je omgeving oproepen. Ontdek je amber parfum op notino.nl.

volledige text text verbergen

12

12 Toon meer