Atkinsons Oud Save The KingEau de Parfum voor Mannen

1×
Atkinsons Oud Save The King Eau de Parfum voor Mannen
Atkinsons Oud Save The King Eau de Parfum voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
190,00

Je bespaart 15%
100 ml
161,50

Code: ATK1780 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 4-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Beschrijving van het parfum Atkinsons Oud Save The King
Samenstelling

Met de elegante, nobele eau de parfum Atkinsons Oud Save The King ga je je zelfs tijdens je dagelijkse bekommernissen majesteitelijk voelen. De geur combineert het beste van de Engelse stijl met de rijkdom van de Oriënt.

  • verwarmende geur met agarhout
  • elegant en mannelijk
  • extravagant en opvallend

Samenstelling van de geur
Oud Save The King is geïnspireerd op de koninklijke elegantie van de 19de eeuw. De verfijnde geur van zacht leder doet de breekbaarheid van iris en bergamot perfect uitkomen - deze laatste is de essence die de Engelse thee Earl Grey zijn typische karakter geeft. De combinatie van sandelhout en agarhout doet gesofisticeerd en mannelijk aan. Dit verwarmende, duistere akkoord verwijst naar de verhevenheid van de Oriënt.

Verhaal van de geur
De geur Atkinsons Oud Save The King werd geïnspireerd op de nobele dandy stijl van de Egyptische kroonprins Mohammed Ali Ibrahim, die in de jaren 20 van vorige eeuw verliefd werd op de Hollywood actrice Mabel Normand. Deze geur geeft zijn drager een subtiel, elegant aura, net als een bloem in de klep van een perfect gesneden colbertjasje.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Earl Gray Thee , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Suede, Orriswortel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Agarhout , Sandelhout
Geursoort
oriëntaalse

Review Atkinsons Oud Save The King