Yves Saint Laurent M7 Oud Absolueau de toilette voor Mannen

Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu eau de toilette voor Mannen
Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu eau de toilette voor Mannen
Gratis verzending
80 ml
63,40

Code: YSL0659 | Op voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
zaterdag 14-12-2019
UPS Air Mail
vrijdag 13-12-2019

Beschrijving van het parfum Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu

Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu Eau de Toilette is bedoeld voor iedereen die graag nieuwe mogelijkheden ontdekt en ernaar verlangt om onvergetelijke momenten vol spanning te beleven!

  • aromatische geur
  • voor de moderne gentleman
  • vooral geschikt voor als het koud is
  • geschikt om ‘s avonds te dragen, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten
Mandarijn
Hartnoten
Patchuli
Basisnoten
Agarhout , Labdanum , Mirre
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.