GucciIntense Oud Eau de Parfum Unisex

9×
Gucci Intense Oud Eau de Parfum Unisex
Gucci Intense Oud Eau de Parfum Unisex
Gratis verzending
90 ml
77,90

Code: GUC1893 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Gratis verzending op bestellingen boven de € 30.
PostNL
donderdag 30-9-2021
Afhaallocaties
donderdag 30-9-2021
UPS Air Mail
donderdag 30-9-2021

Beschrijving Gucci Intense Oud
Samenstelling

Als je verlangt naar een portie luxe met een snufje opzichtigheid, geeft de uniseks eau de parfum Gucci Intense Oud je precies wat je wil, wanneer je maar wil. Het rijke aroma van de geur is een perfecte aanvulling op de mannelijke en vrouwelijke elegantie. Geef je over aan deze aantrekkelijke geurcompositie om bij de eerste gewaarwording verliefd te worden.

  • intense oosterse geur
  • voor vrouwen en mannen met een originele smaak
  • vooral geschikt voor ‘s avonds en bij koud weer

Samenstelling van de geur:
Intense Oud combineert op een volmaakte manier uiterst sensuele en betoverende ingrediënten. De lederakkoorden vermengen zich subtiel met verwarmende houtsoorten, amber en verschillende soorten wierook. De hele compositie is doortrokken van de onmiskenbare noten van agarwood (“oud”), dat in de parfumwereld een heel kostbaar en gewaardeerd ingrediënt is.

Samenstelling

Samenstelling
Amber , Incense, Olibanum , Agarhout , Leer, Hout Noten
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk Gucci

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.

Review Gucci Intense Oud9