Notino Discovery Box Fresh fragrances menGift Setvoor Mannen

Notino Discovery Box Fresh fragrances men Gift Set  voor Mannen
Notino Discovery Box Fresh fragrances men Gift Set  voor Mannen
Gift Set voor Mannen
6,00

Code: VZR12135 | Op voorraad

Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme eau de toilette 1,2 ml + Hugo Boss Bottled Tonic eau de toilette 1,5 ml + Davidoff Cool Water eau de toilette 1,2 ml + Prada Luna Rossa eau de toilette 1,5 ml + J. P. Gaultier Le Male eau de toilette 1,5 ml

1
PostNL
woensdag 8-4-2020
UPS Air Mail
Not allowed

Samenstelling

Geursoort
citrus, water noten

Over het merk Notino

Al meer dan 15 jaar bewegen wij ons in de beautywereld en gedurende die tijd hebben wij veel ervaring en ideeën opgedaan. Onze producten zijn geïnspireerd op onze kopers, die evenveel van beauty houden als wijzelf en met weinig geen genoegen nemen.

Wij, Notino, willen de beste kwaliteit aanbieden aan de meeste meest voordelige prijzen. Ons team ontwerpt originele, trendy producten voor elke gelegenheid; van praktische cosmetica-items en reissets tot op maat gemaakte diensten zoals het graveren van parfums en luxe geschenkverpakkingen. We luisteren naar wat jouw behoeften zijn en weten dat functionele en goed uitgedachte cosmetica-accessoires bij jou hun plaats vinden. Ons doel is om beauty voor iedereen toegankelijk te maken.

Alle producten zijn enkel en exclusief te vinden bij Notino, waar wij onophoudend werken aan de uitbreiding van onze portfolio en aan nieuwe, innoverende processen.

Review Notino Discovery Box Fresh fragrances men