MuglerAngel Iced Star Eau de Toilette voor Vrouwen

Mugler Angel Iced Star Eau de Toilette voor Vrouwen
Mugler Angel Iced Star Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
69,00

Je bespaart 25%
50 ml
51,38

Op voorraad | Code: AZZ02925
1
PostNL
woensdag 1-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 1-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Tijdens de hete zomer word je heerlijk verfrist door de eau de toilette voor vrouwen Mugler Iced Star, die jou naar een ijselijk koninkrijk vervoert. In de geur wordt de koude van een gletsjer geconfronteerd met exotische hitte. De frisse en zoete tonen doen je vanaf de eerste momenten in een zonnig paradijs wanen.

  • oriëntaalse, fruitige geur
  • limited edition gelanceerd in 2021
  • een geur die de zomer op het lijf geschreven is

Samenstelling van de geur
De geurcompositie bestaat uit de zoetig-frisse tonen van kokoswater die perfect worden aangevuld door delicieuze ananas en een echte zomersfeer oproepen. De geur is ook doordrongen van tonen van patchoeli en praliné die ervoor zorgen dat je onmiddellijk aan de geur verslaafd geraakt.

Verhaal van de geur
De prachtige flacon van de geur Mugler Iced Star in de vorm van een ster heeft verschillende kleuren. Koele en warme tinten die onderling even fel contrasteren als de bestanddelen van de geur. De limited edition van deze zomerse geur zit vol sprankelende tonen van delicieus fruit die jouw zinnen meteen betoveren.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
kokoswater
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Ananas
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Praliné
Geursoort
fruitig, gourmand

Thierry Mugler werd geboren in 1948 in Straatsburg, Frankrijk. In 1973 opende hij een salon met dezelfde naam in de modehoofdstad, in Parijs. In de jaren '70 richtte hij zich met name op de Franse vrouwen en op slimme ideeën die tegen kortstondige trends ingingen. Pas in 1992 ontwierp hij zijn eerste parfum.

Thierry Mugler zelf ziet zichzelf meer als een dirigent, die alleen maar vorm geeft aan wat hij elke dag om zich heen ziet. Hieraan moet worden toegevoegd dat hij een redelijk succesvolle dirigent is, zowel in de mode en de mode-accessoires, als in de parfums met het merk Mugler. Hij is tegenwoordig succesvol met de parfums Mugler Alien en de tijdloze lijn Mugler Angel. Als kostuumontwerper draagt Thierry Mugler bijvoorbeeld zorg voor het imago van R&B-zangeres Beyoncé.