Montblanc Individuel Eau de Toilette voor Mannen

8×
Montblanc Individuel Eau de Toilette voor Mannen
Montblanc Individuel Eau de Toilette voor Mannen
75 ml
27,90

Code: MBL0017 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 27-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 27-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 27-1-2021

Beschrijving van het parfum Montblanc Individuel
Samenstelling

Opgaan in de massa is niets voor jou. De eau de toilette voor mannen Montblanc Individuel onderstreept perfect je persoonlijkheid, laat ze optimaal uitkomen en stelt je in staat om jezelf te zijn. Laat je verleiden door fruitige tonen die zich vermengen met de warme tonen van sandelhout.

  • oosterse, houtachtige geur
  • voor de man die graag zichzelf is
  • ideaal voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
Eerst ruik je aromatische kruiden in combinatie met frisse bergamot en zoete ananas. Daarna ontvouwen zich viooltjes, jasmijn en oranjebloesem. De basisnoten van de geur, die het langst op de huid blijven hangen, staan in het teken van amber, exotische tonkaboon, eik, muskus, patchoeli en warm sandelhout.

Verhaal van de geur
De geur Montblanc Individuel werd in 2003 op de markt gebracht. De geurcompositie is van de hand van parfumeur Pierre Bourdon, die ze ontwierp op maat van de man die niet wil opgaan in de massa.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Munt , Bergamot , Koriander, Kaneel , Rozemarijn , Lavendel , Jenever , Ananas
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sinaasappelboom bloesem , Viooltje , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Muskus , Eik , Sandelhout , Amber , Tonkaboon
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Over het merk Montblanc

Montblanc werd al in 1906 in Hamburg in Duitsland opgericht als bedrijf dat luxueuze vulpennen vervaardigde. Het merk Montblanc werd door drie mannen opgericht – Voss, Nehemias en Eberstein, die een van de meest luxueuze en exclusieve merken creëerden.

Vele jaren lang specialiseerde het merk Montblanc zich alleen op de fabricage van schrijfbenodigdheden van topkwaliteit, maar uiteindelijk werden aan het assortiment ook andere producten toegevoegd, waaronder uiteraard zeer originele parfums. Het merk is tegenwoordig bijzonder actief in de liefdadigheid, met name in de strijd tegen analfabetisme en de ongelijke toegang tot onderwijs, en exploiteert meer dan 60 winkels over de hele wereld vanuit de zetel in Hamburg, van Bombay tot Brisbane.

Review Montblanc Individuel8