MatrixSoColor Beauty Extra Blonde Verzorgende Haarkleuring

Matrix SoColor Beauty Extra Blonde Verzorgende Haarkleuring
Matrix SoColor Beauty Extra Blonde Verzorgende Haarkleuring
Tint (Base 6-8), UL BLD N+, UL-N+ 90 ml
Code: MTX04501 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Alleen voor professioneel gebruik

Cadeautje voor jou
Gebruik de code 15hair in het winkelmandje en je hebt de 15% korting op haarvezorgingsproducten. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Beschrijving Matrix SoColor Beauty Extra Blonde
Kenmerken

Bij het verven van je haar is er geen ruimte om te experimenteren. Werk enkel met producten die door professionals aanbevolen worden. De verzorgende haarkleuring Matrix Socolor Beauty zorgt dat het kleurresultaat precies aan je verwachtingen voldoet. De bijzondere formule verzorgt je haar en de geavanceerde kleurstoffen zorgen voor betrouwbare grijsdekking.

Eigenschappen:

  • eenvoudig gebruik dankzij het mengen vooraf
  • zorgt dat je het kleurresultaat onder controle hebt
  • beschermt het haar tegen beschadiging
  • geeft het haar een schitterende uitstraling
  • biedt betrouwbare grijsdekking
  • biedt het haar intense verzorging

Ingrediënten:

  • ceramiden, jojoba-olie, sojabonen – voeden de haarvezels en strijken ze glad
  • met een laag gehalte aan ammoniak

Hoe te gebruiken:
Gebruik enkel samen met de aanbevolen oxidatiecrème Matrix Cream Developer.

Belangrijke informatie

Kleur uw haar niet als: — u last heeft van uitslag in het gezicht of van een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid; — u eerder een reactie na een haarkleuring heeft gehad; — u in het verleden een reactie heeft gehad na een tijdelijke tatoeage m Pas gebruiken nadat u alle veiligheidsvoorschriften gelezen en begrepen heeft. Geschikte handschoenen dragen. Volg de instructies.

Volledige tekst

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Gebruik
Professionele haarkleuring
Haarkleur
blond

Over het merk Matrix

Matrix is een van de populairste haarverzorgingsmerken ter wereld. In 1980 werd het in de Verenigde Staten opgericht door de echtgenoten Arnie en Sydell Miller, en hun doelgroep bestond uit eigenaars van schoonheidssalons. Tegenwoordig is deze cosmetica van topkwaliteit ook verkrijgbaar voor het grote publiek.

Het assortiment van Matrix omvat producten voor alle haartypes. Het maakt niet uit of je haar vet, beschadigd, droog, bros of gerafeld is – met de shampoos, conditioners, voedende oliën en andere artikelen van Matrix maak je het snel weer gezond en mooi. Een apart hoofdstuk is de hair styling. Matrix levert vele producten die je in staat stellen om thuis een mooi en modern kapsel te creëren.

Het merk Matrix is trots op het feit dat het voor de ontwikkeling van zijn producten de nieuwste technologieën toepast. Elk product is zodanig ontworpen dat je, zelfs zonder goede training, de best mogelijke resultaten bereikt.

Review Matrix SoColor Beauty Extra Blonde