Oogschaduwpalet

Meest verkocht

Koop een oogschaduwpalet en creëer een onweerstaanbare oogmake-up.

Met een beetje oefenen en uitproberen kun je binnen een minuut de kleur van je ogen accentueren en je blik verdiepen. Probeer de oogschaduwpaletten van Makeup RevolutionLancôme of NYX Professional Makeup en geniet van je perfecte look!

Hoe breng je oogschaduw aan?

De oogschaduw kun je het beste met een penseeltje of een applicator aanbrengen. Voor het beste resultaat breng de lichtste tint in de binnenooghoek en onder je wenkbrauwen aan. Werk vervolgens met de donkerdere tinten en gebruik de donkerste tint voor de buitenooghoek en in de arcadeboog. Vergeet ook niet je onderste oogleden.

Kies je oogschaduwpalet volgens de kleur van je ogen

Met de juiste kleuren kun je de kleur van je ogen accentueren, je blik ophelderen en meer diepte creëren. Hierbij geldt als een basisregel: de oogschaduw moet in contrast staan met de kleur van je ogen.

  • Blauwe ogen accentueer je met donkere bruine, licht roze of paarse tinten.
  • Grijze ogen hebben een gewaagde kleur nodig. Ga voor metallic tinten, donkerblauw of paars.
  • Groene ogen komen het beste uit met paarse tinten. Mocht het uitgesproken paars te veel zijn, kies dan roze, zilver of een diep blauwe tint.
  • Bruine ogen houden van beige en abrikoostinten. Probeer voor een beter accent roze, gouden of paarse tinten.

Lange houdbaarheid van oogschaduw

Wil je je perfecte look de hele dag lang behouden? Vergeet dan niet een goede oogschaduwprimer. Daarmee kun je de oogschaduw makkelijker aanbrengen, de kleur is intenser en blijft langer zitten. Tegelijk kun je je make-up ‘s avonds makkelijker afhalen. Ga voor zekerheid en fixeer je make-up met defixing make-up spray.

Uitpakken mag!

De oogschaduwpaletten bieden je eindeloze mogelijkheden. Gebruik je fantasie en ga eens voor de dramatische smokey-eyes look. Ben je vrolijk? Ga aan de slag met veel kleur. Voor make-up tot de laatste details heb je ook een contourpalet nodig waarmee je de contouren van je gezicht perfect kunt definiëren.