Contourpalette

Meest verkocht

Ontdek de magie van het gezicht contouren en geniet van perfecte make-up als een filmster!

Je hebt er alleen het juiste contourpalette voor nodig, enkele make-up kwasten en een beetje handigheid.

Wat is het gezicht contouren?

Het gezicht contouren is een populaire make-up techniek die imperfecties verbergt, de contouren van je gezicht benadrukt en je een frisse uitstraling geeft. Koop een palette met een bronzer, highlighter en blush en geniet van het spel van licht en schaduw.

Hoe moet je correct contouren?

Markeer eerst lichtjes de gezichtscontouren die je wil benadrukken. Voeg daarna voorzichtig een schaduw van het palette toe.

  • Breng een donkere bronzer aan op plaatsen die je optisch wil verkleinen of minder opvallend wil maken. Meestal wordt hij aangebracht onder de jukbeenderen, bij de haargrens, op de slapen en de zijkant van de neus. Je kan er gemakkelijk je gezicht mee versmallen. Gebruik een kleur die ongeveer twee tinten donkerder is dan je huid om een natuurlijke look te verkrijgen.
  • Een schaduw lichter dan je huid kan je gebruiken op plaatsen die mogen uitspringen. Meestal gaat het om de kin, het gebied onder de ogen of tussen de wenkbrauwen.
  • Een highlighter zorgt voor flair, waardoor je gezicht er veel gezonder uit gaat zien. Breng voor het beste resultaat aan met een vlakke highlighterkwast en strijk er zacht mee over je jukbeenderen.
  • Blush zorgt voor een gezonde blos en onderstreept je algemene look met een licht roze kleur. Breng de blush aan op de kroontjes van je wangen door met de kwast zachtjes te ‘poederen’.

Probeer eens het contour palette van NYX Professional MakeupL‘Oréal Paris of Makeup Revolution, vergeet geen make-up fixing spray en geniet van een perfecte look de hele dag lang!