Concealer palette

Reken af met alle oneffenheden met behulp van een concealer-palet en geniet van een perfecte, foutloze make-up.

Met het kiezen van de juiste kleur camoufleer je de donkere kringen onder je ogen of je acne en zo laat je je huid weer stralen.

Misschien gebruik je de nude concealer al om je oneffenheden te camoufleren. Probeer anders ook eens de gekleurde concealer die deze oneffenheden nog beter aan kunnen. Ze werken op het contrast principe van complementaire kleuren, waardoor de individuele tinten worden geneutraliseerd. Met een concealer palette heb je altijd een oplossing voor elk huidprobleem. 

De kleuren van concealer palette en het gebruik:

  • Groene concealer camoufleert rode vlekjes en plekjes en is geschikt voor het camoufleren van acne.
  • Gele concealer camoufleert de paars-grijze kringen onder je ogen, geeft je huid een frisse tint en het kan ook blauwe plekken coveren.
  • Oranje concealer werkt zoals de gele concealer. Je gebruikt hem om de donkere kringen te camoufleren.
  • Roze concealer verheldert de huid rondom je ogen en camoufleert de blauwe ondertoon van je huid.
  • Rode concealer neutraliseert blauwe ondertonen van je huid en is veel beter in het camoufleren van de donkere kringen onder je ogen dan de beige concealer.
  • Paarse concealer neutraliseert de gele ondertoon van je huid.

Hoe breng je een concealer aan?

Breng op problematische zone de concealer aan met behulp van een penseel sponsje of vinger en smeer het goed uit. De kleur van de concealer moet met je huid samen smelten zodat er geen zichtbare overgangen zijn. Breng vervolgens een foundation aan en fixeer het met een poeder.