SophDoesNail pro Makeup Revolution

De Britse youtuber Sophie, bekend als SophDoesNails kan je regelmatig in video‘s van MakeUp Revolution zien. Het toppunt van deze samenwerking is de collectie oogschaduwen en illuminsors.

Het paletje oogschaduwen biedt een bonte keuze, variërend van neutraal tot blauwe, paarse en groene tinten met een matte of glinsterende finish, waarmee je je elke dag en avond op kunt maken. De hele look helder je op met een van de fantastische illuminsors in witte, gouden, rozen of perzikachtige tinten.

volledige text text verbergen

Over het merk Makeup Revolution

De decoratieve cosmetica Makeup Revolution is een echte revolutie op cosmeticagebied. Dit Londense merk heeft een kleurrijk aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en qua prijs bereikbare producten waar je enthousiast over zult worden.

Vooral de luxueuze paletjes met oogschaduwen zijn populair, want die blinken uit door hun pigmentatie en bonte kleurcombinaties. Je cosmeticacollectie zou tenminste één Makeup Revolution-paletje moeten bevatten. Maar je zult in het aanbod van dit merk al snel andere cosmeticajuweeltjes ontdekken. Kijk vooral eens naar de concealers van Makeup Revolution die in vele varianten voor werkelijk elk huidtint verkrijgbaar is.

En last but not least: dit merk wekt je belangstelling ook door het originele, speelse en tegelijkertijd praktische design van zijn producten, waar je verliefd op raakt. Gun je make-up originaliteit en stijl met Makeup Revolution London!

volledige text text verbergen

Filter openen Filter verbergen

Prijs

tot

Collectie

Toon meer …
Aanbevolen

12 3 10

12 3 4 5 10 Toon meer