Max Factor Masterpiece Nude PaletteOogschaduw Palette

Max Factor Masterpiece Nude Palette Oogschaduw Palette
Max Factor Masterpiece Nude Palette Oogschaduw Palette
Tint 01 Cappuccino Nudes 6,5 gr

  • Max Factor Masterpiece Nude Palette Oogschaduw Palette
  • Max Factor Masterpiece Nude Palette Oogschaduw Palette
Code: MXF1942 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.

Product beschrijving Max Factor Masterpiece Nude Palette
Kenmerken

Het palet voor de ogenmake-up Max Factor Masterpiece Nude Palette opent je de mogelijkheden om fantastische variaties op oogmake-up te creëren.

Kenmerken:

  • goed combineerbare kleuren
  • creëert een natuurlijke make-up van de ogen

Ingrediënten:

  • applicator

Hoe te gebruiken:
Breng de schaduw op de oogleden aan met een kwastje, een schuimapplicator of met je vingertoppen.

Kenmerken

Effect
Matte, pearl, glowy

Wij schreven over Max Factor Masterpiece Nude Palette
Artikelen

Over het merk Max Factor

Max Factor behoort wereldwijd tot de beste, meest populaire en grootste merken in de wereld van cosmetica. De geschiedenis van het merk dateert uit het begin van de 20e eeuw en haar reclameslogan "make-up van visagisten" verwijst naar haar hoogtijdagen in Hollywood en de talloze cosmetische innovaties. Op de filmdoek stond in verband met make-up namelijk slechts één naam.

Max Factor was een ondernemende visagist van Russische afkomst die in 1914 naar Los Angeles verhuisde om dichter bij de beginnende filmindustrie te zijn. Hij richtte hier een winkel met make-up op en acteurs kwamen al snel voor advies over de beste filmsterren-looks. De make-up-artiesten wachtten ongeduldig op hun producten. Max Factor was echter van mening dat elke vrouw make-up mocht dragen en daardoor was make-up voor het eerst in de geschiedenis ook beschikbaar voor het grote publiek.

Met meer dan 100 jaar van haar bestaan introduceerde het merk veel iconische producten. Een van de eerste producten was Max Factor-foundation voor de filmsterren of gouden haarpoeder. De laatste jaren staat het merk bekend om haar Max Factor 2000 Calorie mascara en de long-lasting lippenstift Max Factor Lipfinity.

Review Max Factor Masterpiece Nude Palette