Blush penseel

Meest verkocht

Make up kwasten voor het aanbrengen van foundation en poeder

Goede make up kwasten mogen niet ontbreken in je toilettas. Ze helpen je bij het perfect aanbrengen van diverse soorten foundation, poeder, highlighters en bronzers. Een make up kwast of penseel kun je tevens gebruiken om je wenkbrauwen tot modelleren en helpen je bij het aanbrengen van oogschaduw. Er zijn heel veel verschillende soorten make up kwasten. Natuurlijk is het van belang om het juiste product te gebruiken. Zo gebruik je een bronzer kwast voor een zongebruinde tint of een blush kwast voor een gezonde blos op je wangen.

Wil je de lijnen van je gezicht van wat meer accent voorzien? Gebruik dan een contour kwast. Naast make up kwasten en penselen, kun je ook kiezen voor een make-up spons. Deze worden vooral gebruikt voor het precies aanbrengen en verdelen van vloeibare make up. Hierbij kun je denken aan crème of foundation.

Het gebruik van goede kwaliteit make up borstels of kwasten is van belang. Hiermee kun je verschillende soorten make-up op een professionele manier aanbrengen. Ze zijn eenvoudig en hygiënisch te reinigen, hebben een lange levensduur en liggen prettig in de hand.

Foundation kwast of make-up spons gebruiken voor vloeibare make up

Voor het aanbrengen van vloeibare make up zoals foundation of crème, heb je andere make up kwasten nodig dan voor bijvoorbeeld poeder of blush. Een foundation kwast heeft een speciale vorm waardoor de make-up goed over het gezicht kan worden verdeeld. Met deze penselen en kwasten raak je ook de huidplooien rondom de ogen en de mond. Deze make up kwasten kunnen een schuine vorm hebben, maar er bestaan ook ronde foundation kwasten. Ze zijn gemaakt van synthetische vezels en laten zich eenvoudig en hygiënisch reinigen.

Gebruik je liever geen kwast voor het aanbrengen van vloeibare make up? Dan kun je ook nog kiezen voor een make up sponsje. Deze applicators zijn gemaakt van schuim en verdelen de crème of make up heel gelijkmatig over het gezicht. Een make up spons heeft vaak een ronde en een afgevlakte zijde.

De make up breng je aan op de spons waarna je deze snel en precies over het gezicht kunt uitsmeren. Ze zijn leverbaar in allerlei vormen en maten. Ook een make up sponsje kun je makkelijk reinigen met een daarvoor bestemde reinigingsgel voor make up kwasten en sponzen.

Make up kwasten set met penselen en make-up borstels

Met een make up kwasten set kies je altijd voor de juiste make-up borstels en penselen. Bijvoorbeeld voor het opmaken van je ogen, het aanbrengen van vloeibare make-up met een foundation kwast of een highlighter kwast in de vorm van een waaier. Deze sets zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en samenstellingen. Zo bestaat er een make up kwasten set voor de ogen, maar ook voor het gezicht of een combinatie daarvan. Een complete set kan bestaan uit bijvoorbeeld de volgende make up kwasten: 

  • foundation en concealer kwast
  • oogschaduw kwast
  • highlighter kwast
  • bronzer en blush kwast
  • contour kwast
  • wenkbrauw kwast

Real Techniques kwasten

Deze sets houd je eenvoudig bij elkaar met bijvoorbeeld een bijpassend etui. Op deze manier kun je jouw kwasten altijd veilig en eenvoudig met je meenemen. Bijvoorbeeld in je handtas tijdens een avond uit of in je koffer als je op vakantie gaat. Hierbij kun je denken aan een set Real Techniques kwasten voor de ogen, wenkbrauwen of andere cosmetica.

EcoTools kwasten

Ook oogschaduw kwasten kun je als set aanschaffen. Ze hebben verschillende vormen zodat je vrijwel elke look kunt creëren die je wenst. Ook als je kiest voor EcoTools kwasten heb je een ruime keuze aan verschillende make up borstels en penselen. Je hebt de keuze uit een set die geschikt is voor het shapen van je wenkbrauwen. In de set vind je niet alleen een wenkbrauw kwast, maar ook een handig borsteltje.

De beste make up kwasten voor bronzers, blush en concealers

Ook als je gebruik wilt maken van een bronzer of een blush heb je speciale kwasten en penselen nodig. Met een concealer kwast kun je vloeibare make up makkelijk aanbrengen. Bijvoorbeeld als je een concealer wilt gebruiken om oneffenheden of pigmentvlekken te kunnen verbergen. Met een speciaal kwastje kun je dat heel precies doen. Bijvoorbeeld rondom de ogen of de neus. Chanel concealer kwasten zijn in dit geval een prima keuze. Wil je jouw gezicht van een zongebruinde teint voorzien? Dan breng je in de meeste gevallen een bronzer aan in de vorm van poeder.

Kabuki kwast

Het gebruik van de juiste bronzer kwast is dan een must. Je wilt immers dat de make up evenredig over het gezicht wordt verdeeld waardoor er een natuurlijk effect ontstaat. Ook een blush kwast moet deze eigenschappen hebben. Je kunt hier tevens een contour kwast voor gebruiken. De lijnen van jouw gezicht kun je met dit soort make up kwasten extra accentueren of juist verzachten. Een Kabuki kwast is een goed voorbeeld van een kwalitatieve make up kwast voor het aanbrengen van meer contrast en contour.

De beste make up kwasten bestel je eenvoudig online

Voor een professioneel aangebrachte make up heb je de juiste kwasten, penselen en sponsjes nodig. Deze kun je gebruiken voor het creëren van een natuurlijke uitstraling, het accentueren van de contouren in je gezicht of voor bijvoorbeeld smokey eyes. In de webshop van notino.nl heb je altijd een ruime keuze aan make up kwasten van de beste kwaliteit. Ook als je op zoek bent naar een foundation kwast of een make up kwasten set.

Deze neem je eenvoudig met je mee op reis, naar het werk of andere gelegenheden. Het bijwerken of opnieuw aanbrengen van vloeibare make up of bronzers wordt op deze manier een stuk eenvoudiger. Ook als je jouw kwasten van een goed onderhoud wilt voorzien heb je de keuze uit tal van producten. Hierbij kun je denken aan reinigingsgel voor cosmetische penselen en kwasten, maar ook aan borstel kussens, zeep en spray. Zo houd je jouw make up accessoires schoon en kun je ze telkens weer opnieuw gebruiken.