Make up spons

Meest verkocht

Verlang je naar een foutloze make-up? Probeer dan eens jezelf op te maken met een make up spons!

Met een make up spons van topkwaliteit bedek je perfect alle onvolkomenheden van je huid en het resultaat zal er bovendien veel natuurlijker uitzien dan als je je met je vingers opmaakt! Je kunt verder de make up spons gebruiken om er poeder, oogschaduw en lipstick mee op te brengen of om er de contouren van je gezicht mee te accentueren!

Hoe gebruik je de foundation spons:

Maak de spons eerst vochtig met water, wring hem uit en breng er de make-up op aan. Bet er daarna je gezicht mee, totdat je een perfecte make-up laag hebt gecreëerd. Laat de spons na gebruik goed schuimen, was hem af onder stromend water en laat hem opdrogen.

Welke foundation spons kies je:

Voor elke manier van opmaken een andere spons. Om jezelf op te maken is de make up spons in de vorm van een ei oftewel de beauty blender het populairst. De ringvormige spons die de powder puff genoemd wordt, is perfect om je mee te poederen. En bij het opmaken van kleine oppervlakken en moeilijk bereikbare plaatsen kun je goed de minisponzen in allerlei vormen gebruiken. Je hoeft alleen nog maar een keuze te maken!