Nude oogschaduwpalet

Meest verkocht

Nude palette voor natuurlijke make-up

Een nude palette voor natuurlijke make-up laat je nooit meer los! Je kan er je natuurlijke schoonheid mee accentueren zonder dat je een heel arsenaal aan hulpmiddelen of meer dan 10 minuten tijd nodig hebt.

Nude make-up is heel populair en is geschikt voor elke gelegenheid. Het doel is om de huid te egaliseren en verhelderen en subtiel de juiste plekken in je gezicht te accentueren. In een nude oogschaduwpalet vind je vooral gedempte kleuren in herfsttinten of kleuren als perzik of oudroze. Met nude oogschaduw benadruk en verhelder je je ogen terwijl je er toch volmaakt natuurlijk uit blijft zien, alsof je bijna niet opgemaakt bent.

Nude make-up kan je bekronen met een onopvallende nude lippenstift! Wil je je lippen toch liever een opvallendere kleur geven? Kies dan voor de eeuwige rode lippenstift die een volmaakt contrast vormt met je nude oogmake-up en je look iets verleidelijks geeft!

Op notino.nl vind je nude paletten van NYX Professional Makeup, Lancôme, Maybelline en andere populaire merken. Kies nu het jouwe!