L’Oréal ProfessionnelBlond Studio Nutri-Developer Activerende Emulsie met Voedende Werking

L’Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer Activerende Emulsie met Voedende Werking
L’Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer Activerende Emulsie met Voedende Werking
40 vol. 12% 1000 ml
13,50

Code: LOP13617 | Op voorraad

Alleen voor professioneel gebruik

1
PostNL
vrijdag 22-10-2021
Afhaallocaties
vrijdag 22-10-2021
UPS Air Mail
Not allowed

Beschrijving L’Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer
Kenmerken

Ontwikkelaar voor blond haar dat blaakt van gezondheid.

Maak bij het ontkleuren van je haar geen compromissen. De activerende emulsie L'Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer biedt je haar tijdens het ontkleuringsproces perfecte verzorging. Gebruik de developer om met een poeder of crème een mengsel te maken om je haar een prachtige, natuurlijk ogende kleur te geven en tegelijk een flinke portie voeding en hydratatie.

Eigenschappen:

  • werkt als ontwikkelaar in ontkleuringsproducten
  • helpt om een stralende, natuurlijk ogende blonde haarkleur te krijgen
  • zorgt voor een langdurige intensiteit en een gelijkmatig, consistent resultaat
  • voedt het haar en zorgt dat het zacht en sterk is
  • geschikt voor algehele blondering, highlights en toning
  • fijne, romige textuur voor makkelijk gebruik
  • is mild voor alle haartypes

Ingrediënten:

  • ingekapselde lipiden – versterken, voeden en hydrateren de haarvezels
  • bevat geen ammoniak

Aanbrengen:
Meng de activerende emulsie met ontwikkelaarseffect L'Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer met een blondeerpoeder of -crème uit de reeks Blond Studio in een verhouding van 1:1 - 1:3, afhankelijk van de ontkleuringstechniek die je wilt gebruiken. Breng het romige mengsel aan op je haar zodra het een homogene textuur heeft en laat 30-50 minuten inwerken. Spoel je haar daarna uit met water en was het met shampoo.

Notino tip:
Het is aanbevolen om de ontwikkelaar L'Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer te combineren met de blondeercrème voor natuurlijk of gekleurd haar L'Oréal Professionnel Blond Studio Platinium Plus. Was je haar voor optimaal resultaat daarna met de shampoo L’Oréal Professionnel Blond Studio Post Lightening.

Belangrijke informatie

Gebruiksaanwijzing vuldig lezen. Alleen voor professioneel gebruik. Niet aanbrengen op geïrriteerde of beschadigde huid. Geschikte handschoenen dragen. Bij contact met de ogen onmiddellijk uitspoelen.
Volledige tekst

Kenmerken

Gebruik
Professionele haarkleuring

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.

Review L’Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer