Lalique Pour Homme Lion Eau de Toilette voor Mannen

Lalique Pour Homme Lion Eau de Toilette voor Mannen
Lalique Pour Homme Lion Eau de Toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
94,00

Je bespaart 63%
125 ml
34,30

Code: LAL0028 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Lalique Pour Homme Lion
Samenstelling

Als je houdt van klassieke elegantie, zit je altijd goed met de combinatie van uitdrukkelijke rozemarijn, amber en sandelhout. De eau de toilette voor mannen Lalique Pour Homme is geschikt voor alle mannen die houden van traditionele geurakkoorden.

  • aromatische, houtachtige geur
  • voor de verfijnde man
  • ideaal om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
De verfrissende noten van zoetig frisse bergamot, rozemarijn en sappige mandarijn ruik je meteen in de opening van de geur, die vervolgens aansluit op een geraffineerd trio van akkoorden. Hier herken je klassieke ceder, jasmijn, en ongebruikelijke iris. In het slot van de geur voert de harmonieuze combinatie van sandelhout, zoete vanille, aardse patchoeli en amber het woord. 

Verhaal van de geur
Een bewijs van de populariteit van de geur Lalique Pour Homme is het feit dat de geur op de markt gebracht werd in 1997 en vandaag de dag nog steeds even gegeerd is als toen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Lalique

Lalique doet denken aan de schittering van sieraden, prachtige transparantie en glans van kristallen. Voordat de naam een handelsmerk is geworden, was het de naam van het artistieke genie, de meesterjuwelier en glasblazer René-Jules Lalique, die in het merk zijn eigen creatieve passie verwerkte.

Lalique opende zijn winkel met juwelen en glaswerk in 1905. Hij werkte in de art nouveau- en art-decostijl en gebruikte vaak natuurlijke materialen en vormen. De parfumeur Francois Coty was onder de indruk van zijn werk en bood hem een partnerschap aan in de parfumindustrie met als resultaat de prachtige glazen flacons.

Het merk Lalique is altijd gekoppeld geweest aan de geschiedenis van de parfumerie, hoewel het eerste eigen Lalique-parfum pas in 1992 op de markt kwam. De Lalique-parfums dragen een unieke signatuur waarin een prachtig flaconontwerp met uitzonderlijke geuringrediënten worden gecombineerd.

Review Lalique Pour Homme Lion