Jimmy ChooI Want Choo Gift SetVI. voor Vrouwen

Jimmy Choo I Want Choo Gift Set  VI. voor Vrouwen
Jimmy Choo I Want Choo Gift Set  VI. voor Vrouwen

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: JCH02103

Eau de Parfum 100 ml + geparfumeerde bodymilk 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml

Vanaf nu hoef je je geur nooit meer te missen. De parfumset voor vrouwen Jimmy Choo I Want Choo bevat zowel de volledige versie van de geur als een miniatuurtje ervan. En dat past perfect in elke handtas, ook de allerkleinste, klaar om je om het even wanneer in zijn onmiskenbare aroma te hullen.

Kenmerken:

  • de set bekoort al op het eerste zicht met de prachtige verpakking
  • het miniatuurtje van de geur past perfect in je handtas

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • geparfumeerde bodymilk 100 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig, gourmand
Set variant
Gift Set

Elk parfum van Jimmy Choo is net zo mooi en stijlvol als de schoenen van dit iconische merk. Daarom maken deze parfums je look perfect af, waar je ook heen gaat. Breng je outfit tot in de perfectie met deze luxe en gewaagde geuren.

De extravagante stijl, die zo typerend is voor de wereldberoemde ontwerper, wordt ook weerspiegeld in het unieke design van de flacons die in vergelijking met andere flacons echt uitblinken. Ook de geurcomposities worden gekenmerkt door verfijning, originaliteit en een lichte dosis excentriciteit.

De Jimmy Choo Flash voor vrouwen betovert je met haar frisse bloemenessenties en zachte tonen. Eau de parfum Jimmy Choo Blossom is temperamentvoller en onderstreept heel goed je natuurlijke aantrekkingskracht, terwijl Jimmy Choo Fever is geliefd voor de zoete verwarmende geur met een vleugje Oriënt.

Uit de Jimmy Choo Man-collectie kun je rekenen op eau de toilette Man Blue die pulseert volgens de huidige dynamische levensstijl. Man Ice is daarentegen een houtachtige aromatische klassieker met een sterke ondertoon van citrusvruchten. Geniet van de luxe en gedurfde geuren van Jimmy Choo.