GivenchyOrganza Eau de Parfum voor Vrouwen

2×
Givenchy Organza Eau de Parfum voor Vrouwen
Givenchy Organza Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
95,00

Je bespaart 28%
50 ml
67,52

Op voorraad | Code: GIV0108

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
Cadeautje voor jou
Bij aankoop van het merk Givenchy boven de € 75 cosmeticatasje als cadeau.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
maandag 6-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 4-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 3-12-2021

In elke vrouw schuilt een godin, je moet haar gewoon ontdekken. Eau de parfum voor vrouwen Givenchy Organza kan je daarmee helpen. Haar pure, klassieke en elegante geur vol bloemen, vanille en tonen van amber belichaamt de tijdloze vrouwelijke schoonheid.

  • oosterse, bloemige geur
  • viert de godin in elke vrouw
  • gelanceerd in 1997

Samenstelling van de geur
Deze oosterse bloemige geur opent met bedwelmende tonen van jasmijn. Vervolgens komt onweerstaanbare gardenia. De basisnoten die het langst op de huid blijven zitten zijn opgebouwd door heerlijke vanille die je zintuigen zal strelen.

Verhaal van de geur
Net als de geur zelf, wordt het vrouwelijkheid ook door de originele flacon met vrouwelijke vormen gevierd. De geurcompositie is ontworpen door Sophie Labbe, de flacon door Serge Manseau.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Jasmijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Gardenia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.