Ga naar hoofdcontent

Sesderma

Over het merk Sesderma

Sesderma betekent innovatieve dermocosmetische producten die gebaseerd zijn op ontdekkingen van de dermatologie en genocosmetica op wereldniveau. Dit Spaanse merk zet de trend op het gebied van moderne huidverzorging, biedt uiterst doeltreffende producten en kan prat gaan op een reeks van prestigieuze prijzen.

 

Het verhaal van het merk Sesderma begon in het jaar 1989, toen het opgericht werd door de beroemde dermatoloog Dr. Gabriel Serrano. Vandaag zijn de cosmetica van Sesderma te verkrijgen in bijna 60 landen wereldwijd en genieten ze waardering van zowel klanten als experten. Het bedrijf Sesderma was bovendien één van de eerste die dermocosmetica op de markt bracht met revolutionaire nanotechnologie die ervoor zorgt dat actieve stoffen tot in de diepste huidlagen kunnen doordringen. 

Onder de populaire reeksen van het merk horen onder andere Sesderma C-Vit en Sesderma Azelac, en meer bepaald het Sesderma masker, de Sesderma peeling en de Sesderma Salises gel voor gezicht en lichaam. Ook de reinigende lotion Sesderma Hidraderm Facial of de Sesderma zonneproducten met SPF 50 zijn het vermelden waard.

volledige text text verbergen