GarnierPure Active handreinigingsgel

Garnier Pure Active handreinigingsgel
Garnier Pure Active handreinigingsgel
Uitverkoop
Aanbevolen detailhandelsprijs
3,90

Je bespaart 33%
125 ml
2,58

Op voorraad | Code: GAR05938
1
PostNL
vrijdag 21-1-2022
Afhaallocaties
vrijdag 21-1-2022
UPS Air Mail
morgen al donderdag 20-1-2022

Onmisbaar om je handen schoon te houden, waar je ook bent. De handgel Garnier Pure Activeis ideaal om onzuiverheden van de huid te verwijderen en komt vooral van pas wanneer je geen toegang hebt tot water en zeep.

Kenmerken:

  • maakt je handen hygiënisch schoon
  • antibacteriële werking
  • handige verpakking die je altijd bij de hand kunt hebben
  • onmiddellijk effect binnen 1 minuut

Hoe te gebruiken:
Neem een kleine hoeveelheid in je handpalm en smeer in beide handpalmen totdat je handen droog zijn. Niet afspoelen.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

De cosmetica van Garnier beïnvloedt al langer dan een eeuw over de hele wereld de levens van mannen en vrouwen. Garnier is in Frankrijk ontstaan en heeft zich tot een van de meest gerespecteerd cosmeticamerken geprofileerd.

De geschiedenis van het merk begon in 1904, toen de kapper Alfred Amour Garnier het eerste plantaardige tonicum ontwikkelde voor de schoonheid van het haar en dat al spoedig een bestseller werd. In 1960 ontstond het eerste haarkleuringsartikel van Garnier voor thuisgebruik en zo konden vrouwen hun haar gaan beschouwen als een modeaccessoire. Tot de andere artikelen die vrijwel meteen populair werden, behoren het micellaire water van Garnier of de reinigingsgel Garnier Pure Active.

Het merk Garnier heeft altijd een open oor voor de wensen van zijn klanten gehad en reageert meteen op hun behoeften op het gebied van de huid- en haarverzorging. Het merk maakt producten die werkelijk effectief en toch betaalbaar zijn, en die het dagelijkse verzorgingsritueel vereenvoudigen. Juist daarom is de cosmetica van Garnier zo succesvol geworden en kan je de artikelen in meer dan 120 landen kopen.