Foundation voor een droge huid

Meest verkocht

Kies een foundation op maat! Foundation voor een droge huid laat je gezicht de hele dag lang stralen en er egaal uitzien. Probeer de beste foundations van bewezen merken als Shiseido, Rimmel of Mary Kay, die perfect zijn voor een droge huid.

Hoe herken je een droge huid?

Misschien ben je niet helemaal zeker wat voor huidtype je eigenlijk hebt. Als je huid voldoet aan de volgende punten, doe je er goed aan om een product voor een droge huid te kiezen:

  • gespannen en ruw
  • jeukt vaak en heeft de neiging tot roodheid
  • schilfert en vervelt

De beste foundation voor een droge huid

Verlang je naar een volmaakt uiterlijk de hele dag lang? Begin alvast met het kiezen van een foundation die je gezicht egaliseert, verheldert en hydrateert. Dat zijn namelijk de eigenschappen die de juiste foundation voor een droge huid biedt. Richt je bij het kiezen op een liquid foundation of hydraterende crème foundation die je huid voldoende voedt en hydrateert.

Het aanbrengen van een foundation voor een droge huid

Vergeet niet om vóór het aanbrengen van je make-up een hydraterende primer crème te gebruiken tegen het uitdrogen van de huid. Breng de foundation aan met een penseel of make-up sponsje om je gezicht er gezond uit te laten zien.

Onderschat de keuze van de juiste foundation voor een droge huid niet en geniet van een feilloos uiterlijk de hele dag lang!