Foundation voor een vette huid

Meest verkocht

Geniet van een fluweelzacht, mat en foutloos uiterlijk! Kies een langaanhoudende, matterende foundation voor een vette huid, die je huid laat ademen.

Hoe herken je een vette huid?

Voordat je een foundation voor een vette huid gaat gebruiken, wees dan zeker dat je ook echt dat huidtype hebt. Een vette huid vereist bij het aanbrengen en verwijderen van make-up een kwaliteitsvolle en grondige verzorging. Je hebt een vette huid als:

  • deze vaak en veel glimt
  • je last hebt van acne en mee-eters
  • je vergrote poriën hebt

De beste foundation voor een vette huid

De ideale foundation is er uiteraard één met de eigenschap „matterend“. Maar wat voor textuur zou-ie moeten hebben? De beste zijn licht schuimende of poeder foundations die na een grondige inwerking perfect met de huid samenvloeien. Kies voor een foundation met lichte textuur die de poriën niet verstopt en je huid vrij laat ademen. En als je last hebt van acne, kies dan een dekkende foundation die de puistjes zorgvuldig verbergt.

Zowel het aanbrengen als de huidverzorging zijn belangrijk

Vergeet niet om je gelaat vóór het aanbrengen van de make-up grondig te reinigen, voor een vette huid gebruik je een lichte crème en een kleine hoeveelheid primer. En als je voor het aanbrengen een make-up penseel of make-up sponsje gebruikt, vergeet deze dan niet geregeld schoon te maken. Voor een lang aanhoudend matte look kan je over de foundation nog een dun laagje poeder aanbrengen. Probeer eens een foundation voor een vette huid van het bewezen merk Clinique, Lancôme of Vichy en laat de beste kant van jezelf zien.