Poeder foundation

Verlang je naar een lichte foundation voor een prachtig mat gelaat? Probeer eens een poeder foundation, die op je gezicht amper wordt waargenomen.

Daarbij biedt deze dekking gedurende de gehele dag. Poeder foundation zal je ook op prijs stellen tijdens de zomer of het sporten. Zet je kaarten in op kwaliteit en kies een losse of compacte poederfoundation van een merk als Vichy, Alcina of Shiseido.

Poeder foundation voor alle huidtypen

Voel je je aangetrokken door de fijne consistentie van een poederfoundation? Door zijn matterende eigenschappen is hij een ideale soort foundation voor een vette huid. Ook voor gemende huid is dit een prima keuze. Minerale poederfoundation past dan weer goed bij een gevoelige huid. Minerale foundations hebben namelijk een milieuvriendelijke, natuurlijke samenstelling zonder chemische stoffen die de huid irriteren.

Voordelen van een poeder foundation

  • licht en niet belastend voor de huid
  • maakt je gezicht volmaakt mat
  • verstopt de poriën niet
  • eenvoudig aan te brengen
  • kan ook als poeder gebruikt worden voor een matte finish

Het aanbrengen van een poeder foundation

Een poeder foundation breng je aan met een penseel. Reinig je gezicht eerst goed en gebruik eventueel een hydraterende crème, vooral als je een droge huid hebt. Daarna kan je aan de slag met het aanbrengen van de foundation.

Onze tip: Minder is soms meer. Breng voor een natuurlijke look liever een dunnere laag aan.